Du er her. Kalvebod Jagt Klub > Formidling - medlemmer

Formidling mellem medlemmer

Denne side indeholder formidling mellem medlemmer, dette være sig køb og salg, formidling af jagter, jagtinvitationer, indbydelse til arrangementer udenfor foreningen, salg af hunde ect...

Hvis du har ting som du ønsker skal formidles til andre medlemmer send info og billeder til formand@kalvebod-jagtklub.dk


F1 Labrador hvalpe sælges.


 

IMG_1346_short.jpg

Hvalpe, efter forældre med meget gode papirer.

2 hanhunde (en gul og en sort) og en tæve (sort) klar til nyt hjem fra d. 14. juni

Tæven er fra Kennel Hesselholt ved Uffe Bromose (DK08030/2014) og hanhunden er fra Kennel Maxjan’s. Begge forældre, bedsteforældre fantastiske papir.

Ud over de almindelige sundhedskrav fra DKK er tæven og hannen blevet DNA testet for CNM samt SD2 og er fri, så hele kuldet er fri via aner.

Tæven er Vinderklasse i RJK og hanhunden er åbenklasse i DRK. Begge hunde er meget aktive og respekteret apportør på flere godser på Sjælland.


Kuldet er blevet mentaltestet af Rolf Andersen, og har fået de bedste anbefalinger med kommentaren, ”et meget homogent, velstimuleret og kernesundt hold - Et lille flok talenter...”

Kuldet er lavet efter anbefalinger fra DRK, RJK samt DKK, og sælges med DKK stambog samt de fordele der automatisk følger med.
De er blevet sundhedstjekket af dyrelæge og alle er fejlfrie. De har fået ormekur uge 3, 5 og 7, og der medfølger en ormekur til næste omgang

Hvis der er stemning for det, arrangerer jeg 4 gange hvalpetraf i samarbejde med en træner og apportør fra Nordsjælland.

Ring for yderligere oplysninger 28288188
Postnummer 2820 Gentofte